Mötet är inhiberat på grund av att möteslokalen blivit justerad av vädrets makter. Vi planera att möta Kristian Wedel vid uppstarten i september.
Kristian är journalist på Göteborgs-Posten och författare.
Han skriver huvudsakligen böcker om Göteborg, vanligen med flanör betonat eller kulturhistoriskt perspektiv. Sedan 2012 är han Göteborgs-Postens Världens gång-redaktör.
Här är ett urval av böcker om Göteborg som Kristian skrivit.
- 1995 Göteborgsguiden
- 1996 Söder om älven, väster om staden
- 1999 Sextiotre skäl att åka till Hisingen
- 2004 I väntan på sjuan
- 2006 Göteborg runt
- 2008 Staden vid havet
- 2009 Perspektiv på Göteborg
- 2013 Göteborgsluft
- 2014 Göteborg från ovan
- 2016 Jakten på Göteborgs själ
- 2016 Wedels Göteborg
- 2017 Skeppsbron i Göteborgs hjärta
- 2019 Göteborgs energi
- 2021 Göteborg 400
Vi träffas hos John Scott’s Pub Avenyn (öppnar kl.15:00)
Det finns en meny med två rätter att välja på och som ingår i priset:
¤ TOAST SKAGEN. En smakrik röra på räkor, majonnäs, dill och rödlök på kavring.
¤ JOHN SCOTT’S BURGER. Cheddarost, bacon, sallad, dressing, tomat och syrad rödlök, serveras med tre dippsåser och pommes frites.
Tre rätter där du betalar ett tillägg på plats med 60 kronor när du beställer.
¤ John Scotts Club Sandwich. Levainbröd, kyckling, sallad, tomat, rödlök, bacon, Dijon dressing, serveras med pommes frites och dipp.
¤ JOHN SCOTT´S Cesarsallad, Kyckling, romansallad, bacon, rödlök, tomat, vitlökskrutonger, parmesan och caesardressing.
¤ Schnitzeln med stekt potatis.
Husets vin 49 kr innan 18:00, därefter 73 kr.
Öl Sofiero (1 pint) 49 kr innan 18:00, därefter 66 kr.
Swisha 120 SEK till 123-511 71 06 eller till BG 5419–9435 och ange kontaktuppgifter.
Innan du betalar anmäler du dig via ett mejl till: info@handbollsakademin.se
Mejlanmälan och betalning skall göras senast tisdag 2 april kl.12:00.
OBS! Max 94 personer, först till kvarn gäller alltid.
Ingen återbetalning av avgiften efter denna tidpunkt, om man uteblir från mötet.
Betalningen inkluderar kostnaden för mat, konferenslokal och våra gäster.
Är du en av dem som inte betalt medlemsavgiften, Swisha en hundring till 123-511 71 06
Kom gärna i god tid så att ni hinner med att äta och dricka.
C:a 19:00 börjar vår gäst.
Rutiner för våra gäster på plats.
- Bocka av Er på anmälningslistan när ni kommer.
- Ta ett bord.
- Gå till baren och uppge ditt bordsnummer när du beställer mat och betalar din dricka.
- Sätt dig till bords så kommer din mat dit, beräkna 20 minuters väntetid.
Missa inte denna kväll, Välkomna