HandbollsAkademins Hederspris till Lennart Lindqvist

Lennart Lindqvist

HandbollsAkademins Hederspris för 2020 går till Lennart Lindqvist BK Heid

Lennart kom som spelare till BK Heid 1950 (klubben grundades 1946) och blev föreningen trogen fram till 2002 vilket innebär 52 år. I klubben har han haft alla uppgifter som finns och det ideella ledarskapet gällde för sju dagar i veckan så här kan vi tala om en trotjänare som kallades Mister Heid. När han fyllde 50 år 1983 fick han RF:s högsta utmärkelse och har högsta utmärkelsen även hos Svenska Handbollförbundet. Lennart är hedersmedlem för Handbollförbundet Väst. Akademin gratulerar en välförtjänt pristagare i halvtid vid matchen Sävehof – Heid i Partille Arena torsdag 5 mars. Prissumman är på 5000 kronor och går till BK Heids ungdomsverksamhet.

1 Comment

  1. Så otroligt glädjande. Jag minns inte riktigt vilket år, men någon gång på lågstadiet för sisådär 35 år sedan kom Lennart Lindqvist och hans namne ut och introducerade handboll i klassen. Flera av oss började och är idag föräldrar till barn som också spelar handboll – i Heid. Stort grattis Lennart och mycket välförtjänt!

Kommentarerna är stängda.