Stig Fredriksson, Tord Holmgren och Mats Gren den 27/4

Till vårens sista träff gästas vi av en trio blåvita herrar och det är Stig Fredriksson, Tord Holmgren och Mats Gren!
Stig och Tord har varit med och skrivit in sig i svensk fotbollshistoria under sin tid i IFK Göteborg med två UEFA-guld 1982 och 1987. Mats missade båda då han prickade i sin blåvita sejour 1984–85, där han ändå fick bli svensk mästare med blåvitt. Vi får veta mycket mer när vi ses den 27:e april.

För att delta har vi ett krav och det är att du är medlem i HandbollsAkademin.
Medlemskap kostar endast 100 kronor per kalenderår och kan lösas direkt av kassören på plats vid detta möte.
Se även betalningsinformation på vår webbsida: https://handbollsakademin.se/bli-medlem/

Anmäl deltagande till:
info@handbollsakademin.se

Vi vill ha anmälan senast den 20 april för mötet den 27:e och anmälan är bindande enär vi har en kostnad för den mat som serveras samt och den lokal vi disponerar. För att Idrottens Grand Bingo skall kunna lösa matfrågan så behöver de veta veckan innan hur många vi blir. Vid avanmälan senare än den 20:e eller vid utevaro efter anmälan så ser vi oss nödsakade att ta ut en avgift på 130 kronor.

Lex Kvarn är det som gäller!

Välkomna
Styrelsen

Länk till blåvitt.
Nedan ett inslag med Tord Holmgren.