HandbollsAkademins ungdomsstipendium 2020 går till Patrik Segertoft, Önnereds HK

Motivering:
Patrik Segertoft startade sin egen karriär i Västra Frölunda och spelade där hela sin ungdomsperiod plus ett antal år som senior. Därefter spelade han i BK Heid och avslutade sin aktiva karriär i Önnereds HK.

För tolv år sedan började han som ideell ungdomsledare i ÖHK och är det fortfarande. Han har tränat pojkar i åldrar 8-17 år.

Patrik är en rättvis tränare som ser alla i laget och har kunskapen att ge dem en bra utveckling både på planen men framför allt i livet utanför planen som en bra människa. Han ställer alltid upp för föreningen och ungdomarna när det behövs. Patrik är ett föredöme i sitt ledarskap.

Priset kommer att utdelas vid ett arrangemang under våren 2021.

Akademins styrelse gratulerar