Första mötet 2017 är torsdagen den 26:e januari

Torbjörn Nilsson är gäst och utfrågas av vår ständige intervjuare Janne Jingryd. Torbjörn behöver ju inte någon utförligare presentation efter sina idrottsliga prestationer. Vi kanske även får höra lite om hans kulinariska färdigheter, vem vet.

Till mötet med Torbjörn tar vi endast emot anmälningar via mejl och vi garanterar de 80 först anmälda plats. Detta förutsatt ett aktivt medlemskap i HandbollsAkademin samt att man betalar matkostnaden om man uteblir efter anmälan.

Anmäl deltagande till:
handbollsakademin@telia.com

  • Mötesplatsen är Idrottens Bingo Grand, Kungsgatan 47.
  • Vi ses, som vanligt, vid 18-tiden om inget annat sägs.
  • Välkomna alla medlemmar, nya som gamla.
  • Medlem kan man bli på plats, årsavgift 100 kr.

Den 7-9 mars planerar vi en resa till Kiel och ser en bra match. Häng med på den resan, stor underhållning utlovas då Peo är reseledare. Mer info kommer på nyåret med mer uppgifter om resan och hur man anmäler sig till den.

Välkomna!

Kommande medlemsträffar 2017

  • Torsdag 26/1
  • Torsdag 23/2 med årsmöte
  • Torsdag 30/3
  • Torsdag 27/4