Martin Larsson till mötet den 30/3

Martin Larsson Foto från 1992
Martin Larsson Foto från 1992

Martin Larsson, hockeymålvakten.
Martin spelade för Nässjö HC. Vid en bortamatch den 23 februari 1992 mot Nittorp skedde det som förändrade livet för den då blott 20 år unge målvakten. Det har under åren efter olyckan varit flera reportage om Martin i ett flertal tidningar. Vi kommer att få möta Martin den 30:e mars och han intervjuas om hur hans vardag ser ut och har sett ut efter olyckan på rinken. Han har även varit ute i skolans värd och pratat om det som hände honom.

Kjell-Ove ”Koa” Andersson kommer att intervjua Martin.

Detta möte blir ett öppet möte, dvs. inget medlemstvång. Vi har dock gemensam middag som krav och den kostar 130 kr. Anmäl deltagande enligt nedan.

En elev i årskurs två skrev efter ett sådant besök följande.
”I dag har en kille som heter Martin Larsson varit här och han berättade hur han upplevde sitt funktionshinder och vilket lag han spelade hockey för. Även om Martin sitter i rullstol så var han nästan gladare än oss till och med”.
Här en länk till ett GP-reportage från 2011.

Anmäl deltagande via mejl senast den 23/3 till:
info@handbollsakademin.se