Mats Grauers, både handboll och hockey

Mats Grauers vår gäst den 26 oktober. Mats har med sitt långvariga och framgångsrika ordförandeskap i IK Sävehof visat en kompetens som skapat långsiktighet och stabilitet i styrelsearbetet och därmed i förlängningen också i föreningen. Mats lämnade sitt uppdrag som ordförande i handbollsklubben efter tio år där. Mats tror på förnyelse i alla organisationer och det var därför han tackade ja till att i stället bli ordförande för Frölunda Hockey Club.

För de som följt Frölunda under många år kan se att sedan Mats trädde in har klubben satsat mer långsiktigt på hockey. Idag står de starka med SM-guld 15/16 och två raka segrar i CHL. Frölunda Indians ungdomssektion är nu en av Sveriges främsta. Under Mats tid har U-16, J-18 och J-20-lagen vunnit i princip allt som går att vinna. Frölunda har producerat väldigt många talanger på toppnivå under 2000-talet.

Det blir spännande att höra hur Mats utvecklats som person under sin långa insats som ordförande för två av distriktets mest uppmärksammade klubbar. Men mest intressant blir att höra likheter/skillnader med att vara boss inom handboll/hockey.

anmäl deltagande till: info@handbollsakademin.se

senast torsdag 19 oktober

klicka här för generell mötesinfo