Thomas Ravelli månadens gäst 25 januari

Årets första medlemsmöte är den 25 januari på sedvanlig plats, Idrottens Bingo Grand på Kungsgatan 47. Janne Jingryds intervjuoffer är Thomas ”Emil” Ravelli som kommer från Vimmerby och han har varit bollmotare i Öster, Blåvitt och Tampa. Ravelli har gjort flest landskamper (143) och är nu kalsongförsäljare!

Som vanligt är alla medlemmar välkomna och årsmedlem kan man bli på plats för 100 kronor, alternativt 1000 kronor för ständigt medlemskap. Matkostnad är 130 kronor och det är kontant betalning som gäller.

Anmäl bindande närvaro senast den 18/1 via mejl till: info@handbollsakademin.se

Vi träffas vid 18-tiden för lite tjôt över något uppfriskande från baren innan maten. Därefter är det dags för kvällens huvudnummer med Janne och Ravelli på podiet.

Välkomna till ett nytt år med HandbollsAkademin
Styrelsen