Tack för den gångna säsongen 2017/18

Vill ge ett tack till alla inblandade för engagemanget den gångna säsongen för vår kära Akademi.

Känns som att vi har en positiv trend med ett ökat intresse för det vi håller på med. Tillsammans med mina styrelsekamrater flyter arbetet på med en struktur över det vi gör.

Våra månatliga medlemsträffar har haft många intressanta personer på plats genom Peos engagemang, roligt enligt mig med dessa träffar.
Att använda vår akademi till trevliga resor är något styrelsen prioriterar och resorna vi gör tillsammans med Svenska Handbollfans ger oss många möjligheter.

Vår tidning har delats ut vid hemmaarrangemang hos de flesta av våra klubbar inom de högsta serierna. Vårt budskap där är; kom med i vår gemenskap med trevliga månadsträffar med mat där vi har intressanta personer på plats för en intervju. Hos oss träffar du dina gamla handbollskompisar för en kvälls trevligt tjôt.

Akademins samarbete med supporterföreningen Svenska Handbollfans fortsätter och de kommer att fixa resor både till EM och VM i vinter. Själva planerar vi en bussresa till en bundesligamatch i samband med någon beer-festival under hösten.

Peo är redan i full gång med att boka intervjuoffer för höstens träffar.
Preliminärt startar vi upp hösten med en träff för elittränarna i Sävehof & Önnered x 2, RIK, Alingsås, Heid och Kungälv, torsdagen 13 september.

Med önskan om en bra vår och sommar till Er alla.

Handboll är bäst, nu tar vi semester!
Kenneth Johansson
Ordförande