Christer CK Karlsson gäst 26/9

Tränarprofilen och ”ur-göteborgaren” Christer CK Karlsson gästar oss torsdag 26 september så räkna med många skratt och öppenhjärtliga berättelser ur hans handbollsliv.

Karlsson kastade själv boll i BK Heid och har förutom moderklubben även tränat klubbar som GIK Wasaiterna och Önnereds HK. Närmast kommer han från norska Fredrikstad där han tränat deras damer i fyra säsonger. Han har haft familjen kvar i Göteborg under dessa år.

I maj tillträdde han en heltidsanställning som general manager i ”sin bollklubb” BK Heid med avsikt att även ansvara för damlagets elitsatsning 8-4-1.

Det var Handbollskanalen som var först med att leverera nyheten att Christer ”CK” Karlsson valt att säga i från sig sin tjänst som general manager i BK Heid.

Planen var att Christer Karlsson skulle sitta på en heltidsroll i klubben med manageruppgiften ihop med huvudtränaruppdraget för damerna. Så blir det alltså inte.

Det blev inte som jag hade tänkt mig och då känns det mest rättvist både mot mig och klubben att säga i från mig uppdraget, säger Christer Karlsson.

Någon tvekan om att sitta kvar på rollen som huvudtränare för damerna fanns trots allt aldrig för Christer Karlsson. Han berättar själv för Handbollskanalen att drivet att fortsätta bara blir större och större för varje år.

Vi får även en kort information av ordföranden i Handbollförbundet Väst, Susanna Laursen om EM 2020.

Alla medlemmar är välkomna och medlem blir man på plats för 100 kronor alternativt 1000 kronor för ständigt medlemskap.

Möteskostnaden är 130 kronor och det inkluderar mat. Betala helst med Swish och i god tid, helst ett par dagar innan mötet, för att underlätta för kassören. Kontanter går också bra och då helst med jämna pengar. Swish 123 511 71 06.


OBS!
Bindande anmälan om deltagande skall göras via mejl senast torsdagen den 19/9 kl. 12:00 till: info@handbollsakademin.se

Vi ses vid 18-snåret med mingel och tjöt och något uppfriskande från baren.

Mötesplats
Idrottens Bingo Grand
Kungsgatan 47