Jasmin Krohn och Roger Gustafsson hos oss 31/10

Till oktoberträffen gästas vi av samboparet Jasmin Krohn och Roger Gustafsson.

Jasmin Krohn, journalist, numera verksamhetsutvecklare för Skolidrottsförbundet och meriterad skridskoåkare som tävlade för IFK Göteborg.

Jasmin deltog under sin karriär i tre olympiska spel: 1988, 1992 och 1994. Hennes specialitet var de längre tävlingsdistanserna. Sitt bästa resultat nådde hon i Calgary 1988 då hon slutade på åttondeplats på 5 000 m. Jasmin blev svensk mästare 38 gånger.

Roger Gustafsson, som spelare representerade han bland annat Gais och BK Häcken. Mest känd är han för sin tränarkarriär i IFK Göteborg. Huvudansvarig för A-laget 1990, en post han höll i sex år. På de sex åren förde han IFK till fem SM-guld.  Under denna period spelade IFK återkommande i Uefa Champions League. I 1992/1993 års upplaga slutade laget tvåa bakom AC Milan i gruppspelet som gällde en finalplats. I Uefa Champions League 1994/1995 vann IFK sin grupp före tvåan FC Barcelona.

Efter att Roger slutat som A-lagstränare för IFK Göteborg säsongen 1995 valde han att stanna kvar i klubben som ungdomstränare på Änglagården. Han fungerade även en tid som sportchef för IFK Göteborg. I Rogers satsning på ungdomar har han arbetat fram det stora utbildningsprogrammet för ungdomsfotbollen ”Fotbollens hemligheter”. Fick tjänstgöra som tillfällig tränare hösten 2002 efter att Stefan Lundin avgått och då höll han laget kvar i Allsvenskan.

Alla medlemmar är välkomna den 31 oktober och medlem blir man på plats för 100 kronor alternativt 1000 kronor för ständigt medlemskap. Möteskostnaden är 130 kronor och det inkluderar mat.

Betala helst med Swish och i god tid (dagar) innan mötet för att underlätta för kassören. Kontanter går också bra och då helst med jämna pengar.
Swish 123 511 71 06.

OBS! Bindande anmälan skall göras via mejl senast torsdagen den 24/10 kl. 12:00 till:

info@handbollsakademin.se

Vi ses vid 18-snåret med mingel och tjöt och något uppfriskande från baren.
Mötesplats
Idrottens Bingo Grand
Kungsgatan 47

Välkomna