Våra gäster 28/11 är far och son som ansvarar för de största ungdomscuperna

Dennis Andersson har valts in i Göteborgsidrottens Hall of Fame. Han fick utmärkelsen för att ha lett skapandet av Gothia Cup världens största ungdomsevenemang.
Klicka här för ett inslag i SVT.

I solen på Liseberg 22 september i år fick Dennis ta emot utmärkelsen för sitt 40-åriga arbete som gett honom epitetet ”Mr Gothia Cup” såväl i Göteborg, som i Sverige och runtom i världen.
Dennis visionära ledarskap har utvecklat Gothia Cup till världens största ungdomsturnering, där runt 35 000 ungdomar, från 80 länder, vallfärdar till Göteborg en vecka varje sommar.

Det är en fantastisk ära att få bli invald i det här sällskapet, säger Gothia Cups generalsekreterare. Utmärkelsen vill jag dela med alla spelare och ledare som deltagit i Gothia Cup de här åren, det är alla våra fantastiska deltagare som gjort evenemanget till vad det är, säger Dennis Andersson.

Deltagande lag 2019 var 1686 från 75 nationer med 36 212 deltagare.

Jag är jättenöjd med årets Partille Cup, säger Fredrik Andersson, generalsekreterare.
Jubileumsåret 2019 för Partille Cup var året då alla tidigare rekord rök all världens väg. Jag vill tacka alla 24 000 deltagarna från världens alla hörn för att de hjälper oss att göra Partille Cup till en sådan fest som det är varje år sa Fredrik Andersson, generalsekreterare.Dessutom vill jag verkligen lyfta fram våra 1 500 funktionärer för deras fantastiska insatser under veckan. Sammanlagt spelades 5 000 matcher på 76 spelplaner under veckan där deltagare var från 52 länder i fler än 1 400 lag.

Om 2019 innebar 50-årsjubileum för Partille Cup, var det ändå bara ett avstamp till en framtid som ska förstärka Partille Cups position som evenemang, publikmagnet och en viktig del av Göteborg och stadens självklara plats i centrum på Sveriges turistkarta. Att vi fyllt 50 innebär bara att vi gjort något bra under en lång tid, säger Fredrik Andersson. Men det säger ju ingenting om vår framtid. Där är det är viktigt att vi förändras, aldrig är tillfredsställa och hela tiden utvecklas, vi får aldrig nöja oss, även om jag är glad och stolt över vad vi gjort i år. Vi har tagit med oss massor av erfarenheter och idéer från årets turnering, säger Fredrik Andersson. Flera av dom är fullt möjliga att förverkliga redan nästa år. Det skall bli riktigt skoj och spännande att presentera alla nyheter under hösten för alla deltagare.

Så kära Akademideltagare, missa inte chansen till tidernas möjlighet att få ta del av två fantastiska personers resor med varsin cup i världsklass!

Alla medlemmar är välkomna och medlem blir man på plats för 100 kronor alternativt 1000 kronor för ständigt medlemskap.
Möteskostnaden är 130 kronor och det inkluderar mat.
Betala helst med Swish och i god tid (dagar) innan mötet för att underlätta för kassören. Kontanter går också bra och då helst med jämna pengar.

Swish 123 511 71 06.

OBS!
Bindande anmälan eller avanmälan skall göras via mejl senast torsdagen den 21/11 kl. 12:00 till: info@handbollsakademin.se

Vi ses vid 18-snåret med mingel och tjöt och något uppfriskande från baren.
Mötesplats är: Idrottens Bingo Grand Kungsgatan 47