Marie Wedberg och Hanna Fogelström kommer 30/1 tillsammans med Henrik Signell

Nu kompletterar vi vår gästlista med ytterligare ett starkt namn till den 30/1. Anmäl snarast så att ni inte riskerar att hamna på fel sida när vi drar repet.

Nu är det klart att även vår förbundskapten för damlandslaget Henrik ”Sigge” Signell kommer till vår träff. Blir kul att höra hans utvärdering av VM i japan och läget inför OS och EM-kvalen.

Sverige spelar OS-kval i Spanien 20–22 mars 2020 mot Spanien, Senegal och Argentina, de två främsta lagen går till OS.

Resterande matcher i EM-kvalet där Sverige inlett med två stora segrar mot Nordmakedonien och Portugal är mot Tjeckien borta 25 mars med returmöte i Skövde 29 mars.
Därefter väntar Nordmakedonien borta 27:e eller 28:e maj för att avslutas mot Portugal hemma 31 maj.

Tyvärr fick vi igår beskedet att träffen med Lotta Schelin och Rebecca Schelin utgår ur programmet och får skjutas på framtiden.

Innebär att vi istället tar tillfället i akt att utifrån olika synvinklar utvärdera våra två handbollslandslags deltagande i VM för damer i Japan och vid träffen det nyss avslutade EM-mästerskapet på hemmaplan.

Marie Wedberg driver Wedberg Sjukgymnastik & Rehab i Partille sedan 20 år och är rehabansvarig i IK Sävehofs herrlag. Vidare är Marie licensierad förbunds-sjukgymnast för Svenska damhandbollslandslaget och har ett mångårigt engagemang i Svenska Handbollförbundets medicinska kommitté och i det handbollsmedicinska nätverket. Hon kommer att delge oss sina intryck från VM i Japan och samtidigt visa en film om äventyret där borta.

Hanna Fogelström Spelade för IK Sävehof till 2014 då hon blev proffs efter 6 SM-guld med moderklubben. Proffskarriären blev olycklig och olyckorna började med att Hanna Fogelström skadade korsbandet i februari 2015. Efter två korsbandsskador till, den sista 2017 då hon precis bytt klubb till Viborg, slutade hon med handboll. Hanna spelade 68 landskamper och deltog i VM 2011, OS 2012, EM 2012 och slutligen EM 2014 där hon var med och tog hem bronsmedaljen i mästerskapet.

Hanna är nu en uppskattad, påläst och sakkunnig expertkommentator i TV som vågar säga vad hon tycker.

Bli inte förvånad om Peo lyckas ”trolla fram” ytterligare några profiler som varit inblandade i mästerskapen som blir med på träffen.

Alla medlemmar är välkomna. Årsmedlem blir man genom att betala in 100 kr alternativt 1000 kr för ständigt medlemskap.

Möteskostnaden är 130 kr och då ingår mat. Betala till:

Bg 5419–9435 eller Swish 123 511 71 06

Anmälan om deltagande skall alltid göras via mejl!

Det går mycket bra att betala på plats med Swish eller med kontanta jämna medel. Vi börjar runt 18-tiden med mingel och kanske med något läskande från baren innan maten kan intagas. Därefter är det dags för våra gäster tillsammans med Janne Jingryd att inta podiet.

Adressen är Kungsgatan 47, Idrottens Bingo Grand.

Anmäl deltagande senast torsdagen den 23 januari till:

info@handbollsakademin.se

   Välkomna