Robert Wedberg 26/3

Vid HandbollsAkademins månadsträff på Grand Bingo torsdag 26 mars kommer en av landets ledande handbollsprofiler att intervjuas av Janne Jingryd.

Anmäl till: info@handbollsakademin.se  senast torsdag 19 mars.

Robert Wedberg generalsekreterare för Svenska Handbollförbundet.

Wedberg har en gedigen bakgrund såväl på det civila planet som på handbollsplanen. Från att ha varit rektor på en högstadieskola och sedan kultur- och fritidschef i Partille kommun, blev han 2011 kommunchef i samma kommun, en tjänst han hade i fem år innan han 2016 tog klivet tillbaka till handbollen på heltid.

Robert har det övergripande ansvaret att leda svensk handboll framåt och att verkställa förbundsstyrelsens beslut. Han är erkänt skicklig på att leda såväl små som stora organisationer.

Som ledare inom handbollen har Wedberg fört Önnereds HK till elitserien och Alingsås HK till SM-guld och Champions League-spel. Dessutom har han suttit som ledamot i förbundsstyrelsen och haft rollen som överledare för herrlandslaget. Han har även varit tränare för IK Sävehofs herrlag.

Som spelare gjorde han sex A-landskamper under Bengt Johanssons tid som förbundskapten och spelade 333 serie- och slutspelsmatcher i följd för IK Sävehof 1987–1993.

____________________________________________________________________________

Alla medlemmar är välkomna. Årsmedlem blir man genom att betala in 100 kr alternativt 1000 kr för ständigt medlemskap.

Möteskostnaden är 130 kr och då ingår mat. Betala till:

Bg 5419–9435 eller Swish 123 511 71 06
Anmälan om deltagande skall alltid göras via mejl!

Det går bra att betala på plats med Swish eller med jämna kontanter.
Vi börjar runt 18-tiden med mingel och kanske med något läskande från baren innan det är dags för mat. Därefter är det dags för Wedberg och Jingryd.

Adressen är Kungsgatan 47, Idrottens Bingo Grand.

Anmäl deltagande senast torsdagen den 19 mars till: info@handbollsakademin.se

  Välkomna