Äntligen!

För alla oss som nu är fullvaccinerade börjar livet att lite grann återgå till det normala.
Därför har Akademistyrelsen beslutat att återuppta våra träffar.
Första träffen blir torsdag 30 september.

Som gäst kommer Jamina Roberts som efter OS blev uttagen i världslaget. Jamina Roberts är Sveriges största handbollsstjärna nu, till och med nominerad i världslaget efter Olympiska Spelen. Jamina började spela i Sävehof och har fortsatt med det, med några avbrott. 2015-16 var hon med om att vinna EHF-cupen och Cupvinnarcupen i danska Holstebro. Innan dess hade hon vunnit sex SM-guld med Sävehof. 184 landskamper blir säkert flera, för numera är hon inte komplementspelare, utan given i förstauppställningen.

kära Akademideltagare, missa inte chansen till tidernas möjlighet att få ta del av Jaminas syn på genomförandet av OS under pandemin och allt annat som varit och väntar i hennes spännande handbollsresa. Det kan bli så att vi måste spara Jamina till senare tillfälle om hon får ett sent besked om matchändring i SHE eller Champions League. I så fall har Peo en annan gäst på gång.

Vår ständige intervjuare Janne Jingryd håller som vanligt i mikrofonen.

Alla vaccinerade medlemmar är välkomna och medlem blir man genom att betala 100 kronor som årsmedlem eller 1000 kronor för ständigt medlemskap. Swish eller BG, se nedan.

Givetvis följer vi Coronarestriktionerna, d.v.s. håller avstånd, handtvätt, inga kramar/handskakningar och håller oss hemma vid alla former av ”förkylningstillstånd”. Vaccinmotståndare får hålla sig hemma.

Vi får ha totalt sjuttio personer i lokalen. Blir vi fler så ”dras-repet” efter tidpunkten för inkommen mejlanmälan.

Anmälan gäller endast om den åtföljs av betalning.
Alltså INGEN kontant betalning vid entrén!
Möteskostnaden är 130 kronor och det inkluderar mat.

Betala helst med Swish 123 511 71 06.
Betalning till BG 5419-9435, går bra om du betalar i god tid.

OBS! Bindande anmälan/betalning eller avanmälan skall göras via mejl senast torsdagen den 23/9 kl. 12:00 till: info@handbollsakademin.se

Vi ses vid 18-snåret med mingel och tjöt och något uppfriskande från baren.
Vårt lotteri går att betala med kontanter eller Swish.

Mötesplats
Idrottens Bingo Grand
Kungsgatan 47

      Välkomna