Succé med Jamina

Pandemin har varit långvarig, besvärlig och deprimerande – men Handbollsakademin rådde den inte på! Efter ett och ett halvt års uppehåll var vår populära träff tillbaka och det var inte att ta fel på att den var efterlängtad.

Nu var det 30 september, väldigt många hade väntat på tillfället och tog vara på det. Den här gången stod IK Sävehof som värd på John Scott´s i Partille Arena och innan matcherna startade bjöds vi på ett samtal med Jamina Roberts. Janne Jingryd höll som vanligt i mikrofonen, gjorde det förstås bra, men hade också en tacksam uppgift. Jamina, som i somras nominerades som vänsternia i ”världslaget” i samband med olympiska spelen i Japan var på ett lysande humör. Hon var lagom kaxig, öppen med det mesta och inte minst humoristisk, vilket även närvarande sambon Emil Berggren drabbades av.

Säsongen kunde inte ha börjat bättre. Det tackar vi Sävehof och framför allt Jamina för!