Frölundaiter drog rekordpublik

När HandbollsAkademin samlades på nytt lockades rekordpublik. 90 medlemmar kom för att höra Janne Jingryd intervjua tre legendariska Frölundaspelare och landslagsspelare: Benny Windelskär (tidigare Johansson) plus bröderna Bertil och Gunnar Söderberg.

Det blev en underhållande stund, och överraskande. Panelens enighet i frågan om att tidigare förbundskaptenen Roland Matsson, numera avliden, inte kunde handboll fick ett och annat ögonbryn att höjas. Alla visste nog inte att Mattsson föraktfullt kallade intränade kombinationer för ”folkdanser”.

Det goda humöret präglade samvaron på John Scott´s och till höjdpunkterna hörde Bennys redogörelse för nya efternamnet. Windelskär är en  grynna där han seglat på grund! Bertil kunde berätta om andra och större seglingsäventyr, bland annat som vinnare av Gotland runt.

Cege Berglund