Jubel mötte populäre Palicka

HandbollsAkademins februarimöte var innehållsrikt. Förutom första årsmötet på två år kryddades samlingen av två gäster: nyblivne Europamästaren Andreas Palicka och Johanna Ahlm, nu i rollen som uppskattades tv-kommentator under Sveriges marsch mot guldet.

Andreas är populär och numera välkänd även utanför handbolls-Sverige. I John Scotts konferenslokal var det fullsatt när han trädde in och RIK-målvakten möttes av stående och högljudda ovationer.

Janne Jingryd ledde förstås samtalet på sedvanligt välinformerat och underhållande sätt. Andreas Palicka bjöd på sig själv och kompletterade sina svar med en del kul poänger.

Johanna Ahlm lät oss få insikter i hur det är att gå från eget spel till att kommentera andras handboll. Hon gav ett väldigt professionellt intryck. Vi kan nog gissa att hon inte kommenterat sin sista match.

En mycket lyckad afton med vår Akademi!