Glenn Hysén – alltid underhållande

Det var inte särskilt överraskande att det blev en underhållande afton när Glenn Hysén gästade HandbollsAkademin på John Scott´s vid Avenyn. Den stora åhörarskaran visade sin uppskattning från början till slut.

Den gamle (nåja…) fotbollshjälten intervjuades av Janne Jingryd och pratade bland annat om handboll. Han beskrev sitt gamla lag Warta som ”en jävligt bra ungdomsförening”. Där spelade han bland andra tillsammans med blivande drygt 100-faldige landslagsmannen Christer Magnusson och skyttekungen Dan Nertby. Linjespelare Hysén var uttagen till pojkdistrikslaget, men tvingades tacka nej när fotbollen tog överhanden.

Bragdmatchen mot England på Wembley 1988 berördes förstås – och en hel del annat.

Detta var vinterns sista sammankomst i Akademin.

Cege

Glenn tar här emot emot HandbollsAkademins minnesgåva ur Peo Borgs hand.