Så unga, så kloka

HandbollsAkademin, med sina många erfarna medlemmar, genomgick en radikal föryngring vid senaste medlemsmötet.

Bröderna Simon och Felix Möller, bara 22 respektive 20 år tog över på egna händer när pappa Peter inte kunde komma och gjorde det väldigt bra. De hade gott om erfarenheter att berätta om, men så hade de också gjort entré i Sävehoftröjorna innan de ens vuxit ur junioråldern. Det var ett imponerande framträdande.

Målvakten Simon berättade bl a om nya regeln när det gäller skott mot ansiktet och tyckte sig se en klar förbättring med mera hänsyn och linjespelaren Felix bekräftade att ingen (längre) siktar mot ansiktet på målvakten. Han pratade också om att möta tuffingar i framför allt ”skåneligan” men påpekade också att Kim Andersson var den som alltid hittade en lösning med justa medel. En tillfällighet att han pratade om en gammal sävehofare?

Simon bekräftade vem han tyckte var värst att möta: Emil Fränd Öfors. Och två förbilder: Gonzales Perez di Varga och Andreas Palicka (”vilken otrolig pondus!”)

Cege