Vi gästas av Björn Jilsén den 23/11

Björn Erik Jilsén, född 8 januari 1959 i Krylbo var den stora stjärnan i svensk landslagshandboll under 1980-talet, med ett extremt hårt skott anses han vara en av Sveriges största handbollsprofiler genom tiderna. Har överlägset högst målsnitt i Sveriges landslag, 5,06 mål per landskamp.

Björn Jilsén var med om att så fröet till handbollslandslagets storhetstid, vilken inleddes under OS 1984. Jilséns frikastmål med sekunder kvar mot Spanien, det så kallade miljon-målet innebar match om femteplatsen och VM-kvalifikation till turneringen 1986, det år han utsågs till Årets spelare i svensk handboll.

Vid VM 1990 i Tjeckoslovakien var han lagkapten och spelade en avgörande roll när Sverige vann VM-guld för första gången sedan 1958. VM-guldet blev hans främsta merit under karriären där även 5 SM guld ingår.

Under sin karriär spelade Björn i Irsta, Heim och RIK. Därefter som proffs i Spanien, Tyskland och Schweiz. Efter spelarkarriären var han tränare i sina klubbar i Tyskland och Schweiz och efter det för Irstas herrlag och avslutade med 10 år som ungdomsledare i Önnereds HK.

Numera är Björn en framgångsrik företagare med egna bolaget COD som är en tjänsteleverantör inom området företagsledning. Under de senaste 20 åren har han och hans team gett stöd till multiinternationella företag över hela världen så många resor blir det.

OBS!

Om Björn tvingas tacka nej på grund av andra uppdrag så kommer i stället Cerry Holmgren legendarisk vapendragare med Bengt ”Bengan” Johansson.

Vi träffas hos John Scott’s Pub Avenyn (öppnar kl.15:00)

Det finns en meny med två rätter att välja på och som ingår i priset:
¤ TOAST SKAGEN. En smakrik röra på räkor, majonnäs, dill och rödlök på kavring.
¤ JOHN SCOTT’S BURGER. Cheddarost, bacon, sallad, dressing, tomat och syrad rödlök, serveras med tre dippsåser och pommes frites.
Tre rätter där du betalar ett tillägg på plats med 60 kronor när du beställer.
¤ John Scotts Club Sandwich. Levainbröd, kyckling, sallad, tomat, rödlök, bacon, Dijon dressing, serveras med pommes frites och dipp
¤ JOHN SCOTT´S Cesarsallad, Kyckling, romansallad, bacon, rödlök, tomat, vitlökskrutonger, parmesan och caesardressing.
¤ Schnitzeln med stekt potatis.

Husets vin 49 kr innan 18:00, därefter 73 kr.
Öl Sofiero (1 pint) 49 kr innan 18:00, därefter 66 kr.

Swisha 120 SEK till 123-511 71 06 eller till BG 5419–9435 och ange kontaktuppgifter.

Innan du betalar anmäler du dig via ett mejl till: info@handbollsakademin.se

Mejlanmälan och betalning skall göras senast tisdag 21 november kl.12:00.

OBS! Max 94 personer, först till kvarn gäller alltid.

Ingen återbetalning av avgiften efter denna tidpunkt, om man uteblir från mötet.
Betalningen inkluderar kostnaden för mat, konferenslokal och våra gäster.

Kom gärna i god tid så att ni hinner med att äta och dricka. 19:15 börjar vår gäst intervjuas denna gång.

Rutiner för våra gäster på plats.

  1. Bocka av Er på anmälningslistan när ni kommer.
  2. Ta ett bord.
  3. Gå till baren och uppge ditt bordsnummer när du beställer mat och betalar din dricka.
  4. Sätt dig till bords så kommer din mat dit, beräkna 20 minuters väntetid.

Missa inte denna kväll, Välkomna