Hemma igen från Kiel

HandbollsAkademin har åter varit ute på en resa, denna gång gick färden till Kiel och matchen i Champions League mellan THW Kiel och Zagreb.

Matchen slutade 33–22 efter att Zagreb bjudit på bra motstånd i första halvleken. Vilken hall, vilken atmosfär, vilka möjligheter till att äta och dricka gott på arenan, 10.000 på plats och en stämning som vi inte upplever vid våra handbollsmatcher hemmavid. Att vi fått de allra bästa platserna på arenan några rader upp vid mittplanen gjorde upplevelsen än bättre.

Allt klaffade till 100 % denna gång, Per och bussen, lugnt och säkert, alla tidtabeller följdes till punkt och pricka. Här har SJ mycket att lära och vilken sångkör som fanns på nerresan. Vishäftet innehöll många kända låtar och alla klämde i för full hals, för några kanske med hjälp av barutbudet.

Hotellet och frukosten var kanon så våra 45 deltagare var mycket nöjda med allting denna gång.

Fem anmälningar till nästa resa kom in, vi får se vart och när det blir…